Privatlivspolitik og cookies

På allia.dk bruger vi primært cookies til webanalyse med henblik på at optimere brugernes oplevelse af hjemmesiden. Der sættes cookies for at opdage uhensigtsmæssigheder på sitet, såsom døde links og tilgængelighedsfejl. Derudover sættes der cookies fra tredjepartsservices, som Google Analytics, samt fra Google AdSense i forbindelse med annoncering. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke cookies vi benytter, og hvordan du eventuelt sletter dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad bruges cookies til på allia?

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  1. Tekniske funktioner, så vi kan huske dine præferencer eks. om du har accepteret cookies eller ej.
  2. Trafikmåling og besøgsstatistik, som vi primært bruger til at forbedre websidens indhold og navigation. Vi bruger egne cookies samt Google Analytics. Der registreres kun anonyme informationer og vi har ikke interesse i hvordan du specifikt bruger vores websider. Vi er udelukkende interesseret i overordnede adfærdsmønstre såsom hvor mange der besøger en given side i en given periode, hvor trafikken kommer fra, hvilken type af enhed der bruges, osv.
  3. Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering på andre websider, eks. bannerannoncering på andre websites. Her bruger vi bl.a. Facebook og AdWords.
  4. Vi bruger også tredjeparts services fra f.eks. Google. Tredjepart modtager i den forbindelse information om din browser, IP-adresse og de sider, du besøger på allia.dk. Er du samtidig med dit besøg logget ind på Google, kan disse data kobles med din profil på denne tjeneste. Dette ligger uden for allia.dk’s kontrol og er derfor udelukkende et forhold mellem dig og tredjepart.

Personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her kan indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.  
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via vores kontakt side. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontakt
Har du brug for at komme i kontakt med allia.dk kan du gøre det via vores kontaktformular.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Allia.dk V/Kasper Madvig
Gyvelvej 8
4180 Sorø